Over ons

Marlijn van Mierlo

Marlijn van Mierlo

Administratieconsulent

Marlijn van Mierlo, woonachtig in Helmond, is 1 januari 2008 gestart met Van Mierlo Administraties & Advies. Voor die tijd heeft zij bij diverse grotere en kleinere accountants- en administratiekantoren ervaring opgedaan. In 2004 heeft ze de opleidingen SPD Bedrijfsadministratie  en HEAO Bedrijfseconomie succesvol afgerond.

Marlijn is werkzaam als administratieconsulent en zal u van dienst zijn met het verlenen van bedrijfseconomisch en fiscaal advies.

marlijn@vanmierloadministraties.nl

Nancy Willems, woonachtig in Helmond, is sinds 8 augustus 2011 werkzaam bij Van Mierlo Administraties & Advies. Na het behalen van haar diploma MEAO heeft ze in 1998 de opleiding PDL Praktijkdiploma Loonadministratie succesvol afgerond en in 1999 tot met 2001 de opleiding MBA Bedrijfsadministratie gevolgd.

Nancy had ruim 15 jaar ervaring in de accountancybranche als assistent-accountant. Voordat Nancy bij Van Mierlo Administraties & Advies in dienst trad is ze enkele jaren als financieel medewerker in het bedrijfsleven werkzaam geweest.

Nancy is werkzaam als administratieconsulent en zal naast het verzorgen van uw financiële administratie of het begeleiden daarvan u ook van dienst zijn met het samenstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van uw fiscale aangiften.

Nancy is tevens uw contactpersoon voor de salarisadministratie.

nancy@vanmierloadministraties.nl

Nancy Willems

Nancy Willems

Administratieconsulent

Sanne van Mierlo

Sanne van Mierlo

Administratief en secretarieel medewerkster

Sanne van Mierlo, woonachtig in Bakel, is sinds 1 januari 2014 werkzaam bij Van Mierlo Administraties & Advies. In 2012 heeft Sanne de LSSO-opleiding Financieel administratief medewerker succesvol afgerond. Sinds 2009 heeft Sanne bij haar vorige werkgever ervaring opgedaan als receptioniste/administratief medewerkster.

Sanne is op vrijdag werkzaam als administratief en secretarieel medewerkster.

sanne@vanmierloadministraties.nl